-69%

Back stretcher

Pripomoček za raztegovanje hrbtenice.

Ocene izdelka
4,8 /5
Top izbira
1 x
24,99 
na kos
2 x
19,99 
na kos
3 x
17,99 
na kos
ali
Izberi akcijski paket -%
Back stretcher
24,99 
+
-85%
Brezžične slušalke
66,60 
9,99 
Skupaj samo:
34,98 
Prihranek
62% (56,61 )
Izberi %

Opis


Cirkulacija in bolečine
Ko je hrbet brez napetosti, se izboljša cirkulacija krvi med telesom in medvretenčnimi ploščicami. Tako bo v hrbet vstopalo več krvi napolnjene s kisikom, vi pa se boste počutili bolj živo in prerojeno. Z redno uporabo boste premagali bolečine v hrbtu ter jih v veliki meri odpravili.

 


Zdravje hrbtenice
Dnevna opravila kot so uporaba računalnika, sedenje večino dneva ter fizične aktivnosti lahko pripeljejo do neravnovesja hrbtenice in drže. Z raztezanjem hrbtenice pa v hrbtenične diske vstopita nova kri in kisik, ki izboljšata stanje ter zdravje hrbtenice. Zdrava medvretenčna ploščica je ključna za normalno delovanje hrbtenice. Z uporabo našega pripomočka za raztegovanje hrbta lahko povečate volumen medvretenčnih diskov in s tem preprečite krčenje medvretenčnih ploščic ter povečate moč in zdravje hrbtenice.

 

Izboljša držo
Raztegovalnik hrbta in hkrati podpornik ledvenega predela je zasnovan, da pomaga popraviti in izboljšati držo. Postopoma vrača hrbtenico v njen prvotni položaj in s tem popravi vašo držo. Med raztezanjem se raven kisika v medvretenčnih diskih poveča kar dodatno učvrsti vašo hrbtenico. S tem ko raztezate hrbtenico, raztezate tudi hrbtne mišice in tako povečate njihovo prožnost ter vzdržljivost, hrbet pa bo postal močnejši, pokončnejši in prožnejši.

6 mnenj za Back stretcher

  P*** *****
  5 / 5
  23.07.2020
  Včasih me je proti koncu delovnika zelo bolel hkrbet, zdaj pa stretcher uporabljam kar na stolu in nimam nobenih bolečin več!!
  E*** ******
  5 / 5
  18.07.2020
  Ful hitro je prišlo in uporabljam zdaj že dva tedna in lahko rečem, da opažam napredek, ne čutim več tiste grozne bolečine v hrbtu.
  A** ******
  5 / 5
  18.07.2020
  S sestro uporabljava že kakšen mesec in že počasi vidiva rezultate, super je, bova pravočasno pripravljeni za poletje in koplake
  Back stretcher photo review
  H****** *****
  5 / 5
  15.07.2020
  SUPER!! nemorm razložit kako sem zadovoljna! bolečin v hrbtu ni več!
  Back stretcher photo review
  F*** ******
  4 / 5
  02.07.2020
  Sem vaditeljica pilatesa in lahko povem, da je ta stretcher res super! Uporabljam ga s svojimi strankami za razretezanje, le pravilno ga je potrebno uporabljati.
  L*** *********
  5 / 5
  30.06.2020
  Zelo enostaven za uporabo pa dejansko je dovolj priročen, da sem ga lahko vzel s sabo na morje :) Res ga priporočam!
Podaj mnenje
Ocene izdelka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.