-40%

Heavy Duty Lifter

Enostaven način, da dvignete tudi najtežje predmete popolnoma brez napora!

0,0 /5
Top izbira
1 x
29,99 
na kos
2 x
23,99 
na kos
3 x
20,99 
na kos

Ni na zalogi

Opis

Poskrbite za varno dvigovanje težkih predmetov

Preprosto in varno dviganje težkih predmetov
Izboljša produktovnost in olajša delo
Idealen pripomoček za hišna opravila

Enostavno dvigovanje težkih stvari

Dvigalka EasyLift vam omogoča, da enostavno in varno dvignete najrazličnejše predmete ali pohištvo, brez da bi pri tem obremenjevali hrbtenico.

Nosilnost do 40 kg

Jekleno ogrodje zagotavlja maksimalno stabilnost, varnost ter visoko nosilnost, zato lahko z dvigalko dvigujete tudi do  40 kg težke predmete.

Nastavljiva višina

Dvigalka omogoča dvigovanje predmetov do 16 cm visoko. Jeklen postavek podstavite pod omaro, vrata, okno ali kateridrugi težek premet in ga preprosto dvignete s stiskanejm ročke do želene višine.

heavy-duty-lifter

review-heavy-duty-lifter

B
B****
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Res dobra zadeva, če maš hišo in veliko delaš sam. perfektno orodje za dvigovanje pohištva ali pa kakšnih drugih težkih stvari. Jaz ga nenehno uporabljam pri prenovi spalnice in mi res prav pride.

Nepogrešljivo orodje vsakega mojstra

image-Povečajte učinkovitost

Povečajte učinkovitost

EasyLift znatno poveča učinkovitost pri hišnih opravilih ali delu v gradbeništvu, saj lahko z njim sami dvigujete predmete, za kar bi po navadi potrebovali dve ali tri osebe.

image-Sam svoj mojster

Sam svoj mojster

Dvigalka je nepogrešljiv pripomoček vsakega mojstra ne glede na to, ali delate doma ali kje drugje.

image-Kompaktna in lahka

Kompaktna in lahka

Narejena je in neuničljivega nerjavečega jekla, ki je izjemno kompakten in hkrati lahek, da lahko dvigalko vzamete s sabo kamorkoli in si pomagate pri težkih opravilih.

image-Kaj je v paketu?

Kaj je v paketu?

✓ 1x dvigalka EasyLift

Mnenja

  Dejan E**
  5 / 5
  29.12.2021
  Super orodje! Čisto preprosta za uporabo, še moja žena z njo dviguje vrata in podobne stvari zdaj ko obnavljamo stanovanj. Res pride prav za vse živo, sem prav vesel, da sem jo kupiln
  Darijo H**
  5 / 5
  29.12.2021
  Odličnen pripomoček, ta dvigalka je res must-have, da si ne uničiš hrbta z dvigovanjem težkih stvari. kvalitetna, zdrži orgomno težo in se ne zlomi. n
  Rudolf A**
  5 / 5
  29.12.2021
  Dober pripomoček za delo v gradbeništvu. Jaz sem ga mel prvi, potem pa so si ga kupili še vsi sodelavci :D vsi smo zelo zadovoljni, ker zdrži veliko teže in res olajša delon
  Mustafa L**
  5 / 5
  29.12.2021
  To dvigalko veliko uporabljamo v skladišču za dvigovanje težkih škatel in paketov. Je zelo priročna, ker ni težka in jo lahko imaš vedno pri sebi 👍n
Podaj mnenje
Ocene izdelka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.