-50%

KneeSupport

Kolenski trak Kneefit stabilizira vaše koleno ter mu nudi oporo, kar pomaga pri premagovanju bolečin med tekom in drugimi športnimi aktivnostmi.

5,0 /5
Top izbira
1 x
19,99 
na kos
2 x
15,99 
na kos
3 x
13,99 
na kos

1

 • Size
Počisti
Izberi akcijski paket -%
KneeSupport
19,99 
+
-86%
Prilagodljiv korektor drže BACKFIT
53,30 
7,99 
27,98 
62% (45,31 )
Izberi %

Opis

Odpravite bolečine v kolenu!
Zmanjšuje otekline, varuje pred nadaljnjimi poškodbami kolena ter prijetno greje razboleli oziroma poškodovani predel. Kolenski trak je tako idealna rešitev za vse, ki imajo težave z bolečinami v kolenu ali ga želijo zaščititi pred morebitnimi poškodbami. Primeren je za tekače, nogometaše in druge vrste športnikov.

 

Preprosta Uporaba
Kolenski trak KneeFitt pred športno aktivnostjo namestite na koleno in ga pričvrstite tako, da bo koleno stabilno, a še vedno dovolj gibljivo. Bolečine v kolenu bodo tako znatno manjše, vi pa boste lahko brezskrbno uživali v športni aktivnosti.

 

 

Specifikacije in lastnosti

Uporaba med aktivnostjo
Kolenski trak lahko uporabljate med katerokoli aktivnostjo na prostem ali doma, naj bo to tek, fitnes ali pa le sprehod v naravi.
Profesionalni šport
Kolenski trak je še posebej priporočljiv za profesionalne športnike, ki so večkrat podvrženi poškodbam kolena. Kolenski trak bo razbremenil vaše koleno in in mu nudil oporo tudi med zahtevnejšimi športnimi aktivnostmi.
Okrevanje po poškodbi
Kolenski trak KneeFit je zelo učinkovit tudi pri okrevanju po poškodbah, saj pomaga zmanjšati otekline in bolečine v kolenu.

Material: Nylon

Velikost izdelka: S/M (dolžina: 26cm; obseg: 36-40 cm), L/XL(dolžina: 26cm; obseg: 41-45 cm)

Dodatne informacije

Size

S-M, L-XL

4 mnenja za KneeSupport

  Eva
  5 / 5
  22.07.2020
  Zelo kvaliteten trak, ježki so zelo močni in dobro držijo, tudi material je odličen, ker dobro diha in to mi je všeč. Lahko ga pereš kolikor hočeš in se nič ne obrabi. Super je
  KneeSupport photo review
  Maja
  5 / 5
  20.07.2020
  Vsak dam hodim teči in moja kolena zaradi udarcev precej trpijo. Kupila sem si te trakove bolj kot ne za preventivo, ker piše, da amortizirajo udarce in res zelo pomagajo. Med tekom nič ne motijo, ker je material zelo raztegljiv in koleno še vedno ostaja gibljivo.
  KneeSupport photo review
  Anže
  5 / 5
  12.07.2020
  Po poškodbi, ki sem jo utrpel lani na fitnesu, je ta kolenski trak moj must-have med športom. Cenovno ugodna in zelo kvalitetna rešitev
  Jaka
  5 / 5
  02.07.2020
  Zelo dobra opora za koleno, priporočam vsem, ki imajo težave z bolečinami v kolenu, meni je ful pomagal
  KneeSupport photo review
Podaj mnenje
Ocene izdelka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.