-70%

Mini Cooler

Prenosni ventilator Mini Cooler je praktičen pripomoček za dom ali pisarno, ki vam zagotavlja, da vam bo tudi v najbolj vročih poletnih dneh prijetno hladno.

5,0 /5
Top izbira
1 x
29,99 
na kos
2 x
23,99 
na kos
3 x
20,99 
na kos

Ni na zalogi

Opis

 

Lastnosti:
1. OHLAJA, ČISTI IN VLAŽI ZRAK
Mini Cooler deluje na vodni filter, ki se nahaja v posebnem zbiralniku, kamor nalijete hladno vodo ali led. Mini Cooler bo s pomočjo filtra ohladil topel zrak v okolici in ga pretvoril v prijetno hladno sapo.

2. DELOVANJE NA BATERIJO
Ker Mini Cooler deluje na baterijo, ga lahko vzamete s seboj kamorkoli in tako poskrbite, da vam bo vedno prijetno hladno. Uporabljate ga lahko doma, v pisari ali drugih zaprtih prostorih.

3. ENOSTAVNO ČIŠČENJE
Filter preprosto odstranite iz naprave in ga umijete v hladni vodi. Po približno pol leta uporabe ga nadomestite z novim.

4. MOŽNOST REGULACIJE SMERI IN INTENZITETE PIHANJA
Mini Cooler vam omogoča, da nastavljate smer pihanja zraka navzgor ali navzdol ter izbirate med različnimi stopnjami intenzivnosti hlajenja.

 

 

Ohladite vroče poletne dni

 • Prenosni ventilator Mini Cooler je praktičen pripomoček za dom ali pisarno, ki vam zagotavlja, da vam bo tudi v najbolj vročih poletnih dneh prijetno hladno.
 • Lahko ga vzamete s seboj kamorkoli in tako uživate v hladnem in svežem zraku na vsakem koraku, njegov retro izgled pa bo poskrbel, da bo popestril vsak prostor tudi dizajnersko.

 

 • Mini Cooler vam omogoča, da nastavljate smer pihanja zraka navzgor ali navzdol ter izbirate med različnimi stopnjami intenzivnosti hlajenja.
 • Poleg tega da prenosni ventilator Mini Cooler deluje kot klima, ki ohlaja topel okoliški zrak, pa notranji filter zrak tudi čisti, saj filtrira drobne delce in v vaše okolje pošilja bolj svež in prečiščen zrak.

Navodila

Mini Cooler.pdf

4 mnenja za Mini Cooler

  U****
  5 / 5
  22.07.2021
  Največkrat si jo prižgem ponoči, ker navadnih klim ne maram. Tukaj lahko usmerjam pihanje zraka in to mi je super, ker so navadne klime za moje pojme čisto premočne in ne maram, da mi piha v glavo. Že na najnižji intenzivnosti pihanja dela super, si res ne bi mislil, da bo tako majhna klima tako potentna.
  Mini Cooler photo review
  O****
  5 / 5
  22.07.2021
  Idealna rešitev, če nimaš klime v avtu. Mi smo kupili dve, tako da ima eno voznik in drugo sovoznik. Super deluje, čisto tako kot prava klima. Vsake tolko natočiš vodo, pa je
  P****
  5 / 5
  22.07.2021
  Jaz jo skos prenašam s sabo, iz spalnice v kuhinjo, iz kuhinje v dnevno, iz dnevne v avto, skratka tole je poleti res skos z mano 😊 Baterija zdrži ful dolgo, po navadi jo napolnim ponoči in jo lahko potem uporabljam čez cel dan. Top!
  Mini Cooler photo review
  S*****
  5 / 5
  22.07.2021
  Odlično deluje, če imaš prižgano tole nekje blizu sebe sploh ne rabiš klime ali ventilatorja, pa še veliko manj energije porabi. Moram rečt, da sem res navdušena, pa še lepo zgleda 😊
  Mini Cooler photo review
Podaj mnenje
Ocene izdelka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.