-43%

NailSet

GlamNails komplet ponuja vse za geliranje nohtov in je edinstvena rešitev za tiste, ki želite imeti lepe in urejene nohte na vsakem koraku.

4,8 /5
Top izbira
1 x
22,99 
na kos
2 x
18,99 
na kos
3 x
16,99 
na kos
Izberi akcijski paket -%
NailSet
22,99 
+
-85%
Nail Drill
79,90 
11,99 
34,98 
66% (67,91 )
Izberi %

Opis

 

 Poly gel za nohte je nežne roza barve, lahko pa ga premažete tudi z lakom za nohte poljubne barve. GlamNails set za geliranje nohtov vsebuje poly gel za nohte, 30 plastičnih modelov različnih velikosti, poly gel tekočino, čopič za premaz ter UV led lučko za nohte.

 

 

Način uporabe:

 1.     Poly gel nanesete na modelček za nohte, pri čemer ga nekoliko razredčite s poly gel tekočino, da bo masa lepša in bolj gladka.
 2.     Poly gel s pomočjo čopiča enakomerno razporedite po modelčku.
 3.     Modelčke nalepite na nohte ter na spodnji strani ponovno nanesete poly gel tekočino. To bo omogočilo, da se bo gel lepše posušil in ne bo lepljiv.
 4.     Nohte nato držite pod led lučko dokler se gel ne strdi (približno 4x po 30 sekund).
 5.     Plastične modelčke previdno odstranite.
 6.     Gel nohte oblikujete s pomočjo pilice in jih premažete z lakom za nohte po vaši izbiri.

Poly gel je izjemno obstojen, zato lahko v čudovitih nohtih uživate tudi do 14 dni. Poly gel nato odstranite s pilico v kombinaciji z acetonom in vaši nohti so pripravljeni na nov nanos gela.

 

Navodila

NailSet.pdf

4 mnenja za NailSet

  A**
  5 / 5
  26.08.2021
  Rada si vzamem čas zase in uredim svoje nohte. Super mi je da je gel nevtralen in lahko čez namažem svoj lak pa včasih tudi kaj narišem! Za vse punce, ki ste rade kreativne je tale set res super 😊
  NailSet photo review
  M***
  4 / 5
  11.08.2021
  Nikoli si nisem delala geliranih nohtov sama doma in nisem bila čisto prepričana, kako bo šlo, ampak je res enostavno! Včasih si čez premažem tudi kakšen barven lak, drugače je pa barva gela taka nežno roza in naravna, ful lepa!
  NailSet photo review
  T*******
  5 / 5
  28.07.2021
  Tale set mi je res super, sama si naredim nohte en dva tri, zdej sem se že navadla in gre res hitro. Gel je zelo obstojen, po navadi si jih delam vsake tri tedne in super mi je, da mi ni treba čakat na termin v salonu. Pa še ful ceneje je 😊
  NailSet photo review
  D*****
  5 / 5
  22.05.2021
  Tale set mi je pripročila ena frendica, ker ma vedno ful lepe nohte in sem jo vprašala, kje si jih dela. Nisem mogla verjet, ko mi je povedala, da si jih dela sama z Glamnails setom. Sem glih kar naročila in komaj čakam, da sprobam! 😍
  NailSet photo review
Podaj mnenje
Ocene izdelka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.