-29%

Očala z mini kamero

Pametna očala imajo v okvirjih vgrajeno 1080P HD mini kamero z visoko ločljivostjo in snemalnikom DVR (Digitalni Video Rekorder).

Ocene izdelka
4,4 /5
Top izbira
1 x
49,99 
na kos
2 x
39,99 
na kos
3 x
34,99 
na kos
ali
Izberi akcijski paket -%
Očala z mini kamero
49,99 
+
-85%
Najnovešje brezžične BLUETOOTH SLUŠALKE PODSI12
66,60 
9,99 
Skupaj samo:
59,98 
Prihranek
49% (56,61 )
Izberi %

Opis

Visoko resolucijska kamera s 5 milijoni slikovnih pik vam služi za snemanje v realnem času. Uporabite jo lahko pri športnih aktivnostih, da ovekovečite čudovite trenutke ali pa jo uporabite v profesionalne namene. Kamera je skoraj nevidno vgrajena v okvirje očal, tako lahko skrito posnamete pomembne dogodke okoli sebe, katere si v miru ogledate kasneje na računalniku. Prav vam bo prišla pri delu s preizkusi, testiranju, beleženju rezultatov itd. Hitro in enostavno je vedno pri roki. Z samo pritiskom na gumb lahko zabeležite trenutno dogajanje.

Naj bo praznovanje, rojstvo, diploma ali le navaden prijeten dan s prijatelji … v trenutku boste pripravljeni na snemanje dogajanja. Morda pa ste ravnokar skočili s padalom ali bungee jumping in želite posnetek adrenalinskega doživetja. Včasih želite zabeležiti razgovor, ki ga boste kasneje v miru pogledali, drugič spet kuhate in želite dokumentirati recept. Razlogov, zakaj vam bo ta priročna mini kamera v očalih prišla prav, je ogromno.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Očala z mini kamero”
Ocene izdelka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.