-40%

Ročni prenosni parni likalnik za oblačila EASYSTEAM

Ročni parni likalnik za oblačila

5,0 /5
Top izbira
1 x
34,99 
na kos
2 x
27,99 
na kos
3 x
24,99 
na kos

Ni na zalogi

Izberi akcijski paket -%
Ročni prenosni parni likalnik za oblačila EASYSTEAM
34,99 
+
-85%
Električni prenosni obešalnik in sušilnik AIRFEN
106,70 
16,99 
51,98 
63% (89,71 )
Izberi %

Opis

 

Glajenje gub na oblačilih bo s parnim likalnikom postalo še bolj enostavno opravilo! Za uporabo ne potrebujete likalne deske, zato lahko parni likalnik vzamete s seboj tudi na dopust ali na potovanje.

Z močjo 1500 W in lahkim dizajnom bodo gube na oblačilih postale stvar preteklosti. Vgrajen je 110ml snemljiv zbiralnik za vodo, zaradi dolgega napajalnega kabla pa boste imeli velik doseg.

Neprekinjen izpust pare zagotovi, da iz vaših oblačil izginejo vse neprijetne vonjave in kar 99,9% bakterij. Z redno uporabo boste prihranili čas in denar, ki bi ga sicer porabili za obiske čistilnega servisa, življenjska doba vaših oblačil pa bo precej daljša.

 

 

Brez deske za likanje
Ročni parni likalnik lahko uporabljate kar brez likalne deske, na visečih oblačilih. Likanje tako postane izjemno preprosto in priročno.

Za različne vrste tkanin
Parni likalnik je primeren za likanje vseh vrst tkanin in oblačil. Ploščo enostavno približate ob oblačilo in ga zlikate, brez da bi se bali potencialnih ožganin. Likate lahko tudi občutljive tkanine, kot je na primer svila.

Priložena krtača
Za gostejše tkanine uporabite priloženo krtačo, ki odpre vlakna in omogoči globje prodiranje pare. Krtača je še posebej uporabna za debelejša oblačila, kot so plašči in jakne. Z njo lahko odstranite tudi umazanijo in kosme.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:

 • Moč: 1500W
 • Napajanje: 220-240V
 • Kapaciteta rezervoarja za vodo: 110ml
 • Teža 820g

4 mnenja za Ročni prenosni parni likalnik za oblačila EASYSTEAM

  L*****
  5 / 5
  09.09.2020
  Zlika bolje kot navaden likalnik, pa še bolj preprost je za uporabo. Meni je res všeč, trikrat potegneš pa maš zlikane hlače ali majico. Top!
  Ročni prenosni parni likalnik za oblačila EASYSTEAM photo review
  P***
  5 / 5
  05.08.2020
  Odlično deluje, uporabljam ga predvsem za likanje bolj občutljivih materialov, ker me je strah, da bi jih z navadnim likalnikom zažgala. Vsekakor priporočam, kvaliteta je res vrhunska.
  Ročni prenosni parni likalnik za oblačila EASYSTEAM photo review
  O*****
  5 / 5
  26.07.2020
  Preprost za uporabo in dobra kvaliteta. Sploh ni drag glede na to, kako dobro dela. Imam ga že nekaj časa in z njim likam čisto vse. Navadnega likalnika sploh ne uporabljam več.
  Ročni prenosni parni likalnik za oblačila EASYSTEAM photo review
  K****
  5 / 5
  09.07.2020
  Naročila sem ga tik preden smo šli na dopust, ker se mi je zdel res praktičen in sem ga dobila takoj naslednji dan. Sprobala sem ga na morju in deluje brezhibno! Definitivno priporočam, ker je res praktičen.
  Ročni prenosni parni likalnik za oblačila EASYSTEAM photo review
Podaj mnenje
Ocene izdelka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.