Profesionalni komplet za depilacijo WaxPro

Profesionalna depilacija z voskom v udobju vašega doma

0,0 /5
Top izbira
1 x
41,99 
na kos
2 x
33,99 
na kos
3 x
29,99 
na kos

Opis

Enostavna in učinkovita depilacija v domači kopalnici

Domača uporaba
Primeren za različne tipe voska – priložen vosek
Prihrani čas in denar

Rezultati kot iz salona

Če pogosto hodite na depilacijo z voskom, je to idealna rešitev za vas. S kompletom WaxPro boste lahko opravili depilacijo sami v udobju vašega doma, rezultati pa bodo isti kot po depilaciji v profesionalnem salonu.

Prihranite čas in denar

Profesionalne depilacije niso le drage, ampak tudi vzamejo veliko časa. S pomočjo kompleta WaxPro lahko iste rezultate dosežete tudi doma, brez da bi za to zapravljali čas in denar. 

Primeren za celo telo

Vosek WaxPro lahko uporabljate po celem telesu, tudi na bolj občutljivih delih, kot sta obraz in bikini. Idealen je tudi za depilacijo hrbta, zato ga lahko uporabljajo tudi moški.

wax-pearl-heater

review-wax-pearl-heater

B
B****
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Vedno sem hodila na voskanje v salone, potem sem pa videla oglas za tole in sem rekla, da probam. Moram rečt, da sem navdušena, ker je uporaba res enostavna, rezultati pa isti kot v salonu. Baje ga uporabljajo tudi v enem kozmetičnem salonu, to mi je rekla ena prijateljica. No, potem sem pa še njo prepričala, da si kupi to napravo 🙂

Za gladko in nežno kožo brez dlak tudi en mesec!

image-Za vse vrste voska

Za vse vrste voska

Grelec lahko uporabite tudi po tem ko vam zmanjka voska, ki ga dobite v paketu. Preprosto dokupite vosek v katerikoli drogeriji in ga stopite v grelcu ProWax.

image-Nastavljiva temperatura

Nastavljiva temperatura

Grelec ima možnost nastavljive temperature, ki jo lahko prilagodite glede na občutljivost vaše kože. POZOR! Ogret vosek vedno najprej preizkusite na manjši površini kože na roki, da se izognete opeklinam.

image-Preprosta uporaba

Preprosta uporaba

V grelniku segrejte vosek na želeno temperaturo. Nanesite vosek na območje, ki ga želite depilirati (obraz ali telo) v smeri rasti dlak. Odstranite ohlajen vosek s hitrim gibom v nasprotni smeri rasti dlak za kar najbolj učinkovito depilacijo.

image-Kaj je v paketu?

Kaj je v paketu?

✓ 1x grelec za vosek

✓ 10 lesenih lopatk za nanos

✓ 100 g voska

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Profesionalni komplet za depilacijo WaxPro”
Ocene izdelka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.