-40%

Xflex

Ostanite v odlični telesni formi vedno in povsod!

Ocene izdelka
4,8 /5
Top izbira
1 x
24,99 
na kos
2 x
19,99 
na kos
3 x
17,99 
na kos
ali
Izberi akcijski paket -%
Xflex
24,99 
+
-85%
Najnovešje brezžične BLUETOOTH SLUŠALKE PODSI12
66,60 
9,99 
Skupaj samo:
34,98 
Prihranek
62% (56,61 )
Izberi %

Opis

Doma ali v naravi

Xflex je primeren za vadbo doma ali v naravi. Zaradi priročne velikosti, zložljivosti in majhne teže ga lahko vzamete s sabo kamorkoli in poskrbite za odlično telesno formo na vsakem koraku!

Za rekreativce in profesionalce

Xflex je nepogrešljiv pripomoček tako za rekreativne kot za profesionalne športnike. Z njim lahko izvajate številne vaje, ki bodo ojačale vaše telo in pripomogle k hitrejšemu razvoju mišic in moči.

Treniranje mišic celega telesa

Xflex ponuja celo paleto različnih vaj, s katerimi lahko krepite mišice celega telesa. Odličen je za krepitev trebušnih in hrbtnih mišic ter za treniranje rok, nog in zadnjice.

Lahek in prenosljiv

Xflex je izjemno priročen, saj ga lahko vzamete s seboj kamorkoli in ohranjate telesno formo tudi na počitnicah ali na potovanju!

Telovadba v udobju doma

Se vam zdijo redni obiski fitnesa zamudni? Ali pa preprosto raje telovadite doma? Želite ostati v formi, vendar nimate volje in motivacije? S pripomočkom za fitnes Xflex lahko telovadite udobju vašega doma in tako prihranite svoj čas in denar za obiskovanje fitnesa!

4 mnenja za Xflex

  D**** T****
  5 / 5
  24.05.2021
  Top produkt, tole gre z mano povsod: na izlet, na dopust, v Tivoli, ni da ni. Pol pa telovadim, ko mam čas in voljo, fino je, da je vedno pri roki.
  F**** T****
  4 / 5
  24.05.2021
  Tole mi res super, ker nimam motivacije za hodit v fitnes, z Xflexom pa lahko telovadim doma kadarkoli hočem.
  Xflex photo review
  V*** T****
  5 / 5
  18.05.2021
  Ful enih vaj lahko delaš za noge, roke in trebuh! Meni se najbolj pozna na trebušnih mišicah, ravo tam, kjer mam največ hehe
  Xflex photo review
  O***** P****
  5 / 5
  11.05.2021
  Rada telovadim na prostem in ta pripomoček mi je všeč, ker ga lahko vzamem s sabo na izlet ali v park in športam na svežem zraku.
  Xflex photo review
Podaj mnenje
Ocene izdelka

Vaš e-naslov ne bo objavljen.